Σχεδιασμός & Κατασκευή
Ιστοσελίδων

Κατασκευή στατικών αλλά και δυναμικών ιστοσελίδων κατάλληλες για...
Ατομική προβολή ή προβολή βιογραφικού
Επαγγελματίες όπως γιατροί, δικηγόροι κ.λ.π.
Δωρεές, Μ.Κ.Ο. Online Μαθήματα
Online Κοινότητες, Portals, Ειδήσεις
Επιχειρήσεις με κατάλογο προϊόντων ή υπηρεσιών
WEBSITES
Websites 1

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

TRUST

Λόγοι για να μας εμπιστευτείτε.

Φέρνουμε Αποτέλεσμα

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε καλοί στην δουλειά μας. Ακολουθούμε την πολιτική ότι "καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη". Έχουμε πάθος είτε πρόκειται για μια μικρή τοπική επιχείρηση, είτε για μεγάλες πολυεθνικές.

Custom
Σχεδιασμός

Η αρχή μας είναι να δίνουμε υπηρεσίες που είναι μοναδικές στον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Επειδή η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική έτσι και εμείς προσαρμοζόμαστε στις δικές σας πραγματικές ανάγκες και σας φέρνουμε έργα μοναδικά στον σχεδιασμό.

Συνεργασία χωρίς Τέλος

Προσπαθούμε συνεχώς και μετά την παράδοση του έργου να είμαστε κοντά σας. Φέρνοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και καινοτόμες ιδέες που αυξάνουν τα κέρδη της επιχείρησης σας, επεμβαίνουμε συμβουλευτικά και ενεργητικά όποτε είναι απαραίτητο.

Ταχύτητα Ποιότητα Οικονομία

Είμαστε ειδικοί σε αυτό που κάνουμε και έτσι βασικός μας στόχος είναι ο συνδυασμός της ταχύτητας ολοκλήρωσης των έργων με ταυτόχρονη ποιότητα στην υλοποίηση και όλα αυτά σε ένα οικονομικό και προσιτό πακέτο.

Πρώτο Μέλημα μας Εσείς

Θεωρούμε τους πελάτες μας συνεργάτες μας, έτσι ακούμε τις πραγματικές ανάγκες σας και σχεδιάζουμε το πακέτο σας χωρίς περιττές υπηρεσίες που ταιριάζουν μόνο σε εσάς. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί σας για να βεβαιωθούμε ότι σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που πραγματικά έχετε ανάγκη αλλά και τα αποτελέσματα που θέλετε.

WordPress CMS

Το WordPress CMS σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, αναγνωρίζεται διεθνώς ως η καλύτερη πρακτική για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του και την ευκολία διαχείρισης. Σας παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση και δωρεάν τεχνική υποστήριξη για τις πρώτες 30 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης του έργου, ως μέρος του κόστους.

SERVICES

Υπηρεσίες που παρέχουμε με τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Κατοχυρώνουμε το όνομα που θα μπορούν να σας βρίσκουν οι επισκέπτες σας, με μορφή www.toonomamou.com ή .gr κ.λ.π.

Ο χώρος που ενοικιάζουμε για να φιλοξενήσουμε το Website/Eshop σας. Η Φιλοξενία γίνεται σε servers τελευταίας γενιάς με SSD δίσκους και λογισμικό για την ταχύτερη απόκριση και ταχύτητα της ιστοσελίδα σας.  Περιλαμβάνει δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.

Ένα δίκτυο από servers που διανέμουν το περιεχόμενου του website σας στους χρήστες με βάση την γεωγραφική τους θέση. 

Σύστημα για την έκδοση της ιστοσελίδας σας σε απεριόριστες γλώσσες.

Οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται με την τεχνολογία Web Responsive Design. Αποτελεί την τεχνική που διαμορφώνει και προσαρμόζει την ιστοσελίδα στο μέγεθος της οθόνης που προβάλλεται.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας με λέξεις και φράσεις κλειδιά για να μπορέσουν οι μηχανές αναζήτησης να σας ευρετηριάσουν και να εμφανίζεστε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Επιλέξτε στοιχεία σχεδιασμού όπως το Mega Menu, Sticky Menu, Gallery Εικόνων, Motion Effects, Διαδραστικούς Χάρτες και πολλά άλλα.

Σχεδιάζουμε την περιοχή Blog της ιστοσελίδας σας για να είναι όμορφο και λειτουργικό για τους επισκέπτες.

Σύστημα για την συγκέντρωση emails και την αποστολή μηνυμάτων με την μορφή Newsletter.

Επιλέξτε αν θέλετε την σύνδεση της ιστοσελίδας σας με τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αυτόματη ανάρτηση του περιεχομένου στα Social Media ή και την εμφάνιση της ροής των social media σας στην ιστοσελίδα σας.

Επιλέξτε να συνομιλήσετε με τον επισκέπτη σας Live όπως το messenger ή ακόμα και να κατασκευάσουμε ένα Robot για να απαντάει για εσάς.

Βελτιώνουμε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας με τεχνικές caching, συμπίεση εικόνων και γραφικών καθώς και βελτιστοποίηση του κώδικα για ταχύτερη φόρτωση της.

Καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing, Yandex καθώς επίσης την συνδέουμε με τα Analytics για παρουσίαση στατιστικών επισκεψιμότητας. Επίσης σας καταχωρούμε στο Google Business για εμφάνιση της επιχείρισης σας στους χάρτες της Google 

PORTFOLIO

KLIOAPARTHOTEL.GR

LUXALCO.COM

DIATROFIS.COM

HELLASRALLY.ORG

BESTRAVELINFO.COM

CLICKARTPS.GR

GPMSERVERS.COM

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Ο Υπολογισμός κόστους μπορεί να πραγματοποιηθεί με ακρίβεια μόνο όταν συνυπολογιστούν όλες οι απαραίτητες παράμετροι που αφορούν την κατασκευή, λειτουργία, διαχείριση και συντήρηση της ιστοσελίδας.
Έτσι δημιουργήσαμε ένα εργαλείο υπολογισμού κόστους κατασκευής ιστοσελίδας (website) και ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) που δίνει τη δυνατότητα εκτίμησης κόστους ιστοσελίδας.
Ο υπολογισμός εξασφαλίζει ξεκάθαρες τιμές κατασκευής, δίχως να υπάρχουν κενά για επιπλέον χρεώσεις που δε θα τις περιμένετε.