Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Είτε πρόκειται για ένα απλό στατικό site, είτε για ένα πολύπλοκο δυναμικό, εδώ είστε σίγουροι ότι ο σχεδιασμός και η κατασκευή του είναι αποτέλεσμα εμπειρίας πάθους και καλής αντίληψης των τάσεων κάθε εποχής.

Είμαστε παθιασμένοι με την τεχνολογία και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που προσεγγίζουμε κάθε έργο, πάντα σπρώχνουμε στα όρια το πάθος μας δημιουργώντας εκπληκτικές online εμπειρίες για τους πελάτες μας.

Η δουλειά μας όμως δεν τελειώνει με την παράδοση του έργου σας, πάντα αποτιμούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και τις λύσεις που έχουμε στα χέρια μας δίνοντας στους πελάτες μας συνεχόμενες συμβουλές και πιθανές βελτιώσεις για την καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες τους.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

Services 1

Δημιουργώντας πολύπλοκα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι στις καθημερινές μας δουλειές. Βασιζόμενοι στο Woocommerce που θεωρείται ένα από τα καλύτερα Carts μπορούμε να κατασκευάσουμε από ένα απλό κατάστημα με λίγα προϊόντα μέχρι και πολύπλοκα καταστήματα με χιλιάδες προϊόντα είτε λιανικής είτε B2B.

Υπάρχουν οι δυνατότητες να καταχωρηθούν προϊόντα με παραλλαγές, Εικονικά προϊόντα όπως Software, μουσική κ.α. για κατέβασμα, Προϊόντα από εξωτερικούς συνεργάτες, Κρατήσεις Ξενοδοχείων ή Καταλλυμάτων, Rent a Car, Real Estate, εύκολο διαχειριστικό με πολλαπλές πύλες πληρωμών, έκδοση τιμολογίων, χρέωση μεταφορικών σύμφωνα με το βάρος ή τις διαστάσεις, διαχείρηση αποθήκης και όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Πολλές φορές όταν ξεκινάμε μια επιχείρηση ο προϋπολογισμός μας δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε όλα όσα θέλουμε για την ανάπτυξη της. Η GateNet έχοντας πιάσει τον παλμό της αγοράς σας παρουσιάζει την νέα της υπηρεσίας ενοικίασης ιστοσελίδων και E-Shops. 

Έτσι όπως θα ενοικιάζατε ένα όχημα με την μορφή Leasing για την επιχείρηση σας, το ίδιο πλέον μπορείτε να κάνετε και με την ιστοσελίδα σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε παρουσία στο internet από την αρχή χωρίς να ξοδέψετε ένα αρκετά μεγάλο αρχικό ποσό και επίσης να δοκιμάσετε τις δυνατότητες του internet να σας φέρνει νέους πελάτες.

ΩΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Εκτός από το Onsite SEO που είναι απαραίτητο για την σταδιακή κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης, υπάρχει η δυνατότητα να είστε στην πρώτη σελίδα της Google από την πρώτη ημέρα, να εμφανιστείτε στα social media με μια χορηγούμενη καταχώρηση, απλώς με μια καμπάνια P.P.C. (Pay Per Click) δηλαδή πληρωμή ανά κλικ.

Οι έμπειροι πιστοποιημένοι Digital Marketing Experts θα δημιουργήσουν την καμπάνια σας, αλλά δεν σταματάμε εκεί, η παρακολούθηση και η προσαρμογή τις καμπάνιας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και η αναφορά στατιστικών είναι μέσα στις υπηρεσίες μας.
Η Google, το Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Linkedin είναι τα πεδία που εξειδικευόμαστε. Ο πελάτης μας έχει αποτελέσματα στην αύξηση της επισκεψιμότητας, αύξηση πωλήσεων, αύξηση “μου αρέσει” στις σελίδες ή στις αναρτήσεις του.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ
ΕΜΠΕΙΡΑ ΧΕΡΙΑ

Κάνοντας το επόμενο βήμα, μπορείτε να αφήσετε πάνω μας την διαχείριση των Social Media σας.

Οι εξειδικευμένοι μας Social Media Experts αναλαμβάνουν να αναρτούν συνεχώς περιεχόμενο και άρθρα στις σελίδες σας, γράφοντας κατάλληλο κείμενο και δημιουργώντας γραφιστικά ή video με τους έμπειρους γραφίστες μας.
Το αποτέλεσμα που απολαμβάνει ο πελάτης είναι να έχει περισσότερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του, πιστό ενημερωμένο κοινό για τις νέες υπηρεσίες ή προϊόντα, αύξηση των Likes και πολλά άλλα.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Ο σχεδιασμός μια επωνυμίας είναι πολύ περισσότερα από μερικά όμορφα γραφικά.
Το Branding είναι η πλήρης εμπειρία που προσφέρετε στους πελάτες σας. Είστε εσείς, το προσωπικό σας, το προϊόν σας ή η υπηρεσία σας και όλα όσα έρχονται ανάμεσα τους.
Είναι η ιστορία του ονόματος σας, της Επιχείρισης σας.

Εστιάζουμε στο να σας βοηθήσουμε να πείτε την ιστορία σας δημιουργώντας μια οπτική ταυτότητα και μια εμπειρία επικοινωνίας με την επωνυμία σας με έναν συναρπαστικό τρόπο, που συνδέονται με τις ανάγκες και τα θέλω των πελατών σας.

ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Έχοντας εμπειρία πολλών ετών πάνω στην γραφιστική, και έχοντας επιλέξει τους καλύτερους, δημιουργούμε γραφιστικά σχέδια που ξεχωρίζουν στην εμφάνιση και στον τρόπο που επικοινωνούν με τους πελάτες σας.

Επαγγελματικές κάρτες, λογότυπα, φυλλάδια, ταμπέλες, μενού εστιατορίων. περιοδικά, αυτοκόλλητα, μικρά μεσαία, μεγάλα, τεράστια σχέδια είναι στις δυνατότητες μας και σας δίνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Τα Εργαλεία μας, Photoshop, Adobe Illustrator, Premiere Pro, In Design και πολλά άλλα για το δικό σας όφελος.

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ

Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε όλα γίνονται μέσω internet ή μέσω εφαρμογών για κινητά.

Ακολουθώντας την πορεία των πραγμάτων δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες για τους πελάτες σας μεταφέροντας τους ένα περιβάλλον λειτουργικό, εύκολο και όμορφο ώστε να βρουν άμεσα αυτό που θέλουν ακόμα και εν κινήση.
Επιπλέον η διαχείριση της επιχείρησης σας μπορεί να γίνει εύκολη με μια εφαρμογή προσαρμοσμένη μόνο στις ανάγκες σας, έχοντας την δυνατότητα να την ελέγχετε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης.
Αφήστε τα τεχνικά μέρη σε εμάς και εσείς ασχοληθείτε με την ανάπτυξη της επιχείρισης σας.
Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί αναλαμβάνουν να παρακολουθούν και να διορθώσουν οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί πριν εσείς ή οι πελάτες σας το καταλάβουν. Επιπλέον δεν χρειάζεστε να θυμάστε πότε ανανεώνονται οι υπηρεσίες σας, είναι δικία μας δουλειά.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Ο Υπολογισμός κόστους μπορεί να πραγματοποιηθεί με ακρίβεια μόνο όταν συνυπολογιστούν όλες οι απαραίτητες παράμετροι που αφορούν την κατασκευή, λειτουργία, διαχείριση και συντήρηση της ιστοσελίδας.
Έτσι δημιουργήσαμε ένα εργαλείο υπολογισμού κόστους κατασκευής ιστοσελίδας (website) και ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) που δίνει τη δυνατότητα εκτίμησης κόστους ιστοσελίδας.
Ο υπολογισμός εξασφαλίζει ξεκάθαρες τιμές κατασκευής, δίχως να υπάρχουν κενά για επιπλέον χρεώσεις που δε θα τις περιμένετε.